Studio Pro-Media

Poproś o informacje

Studio Pro-Media Informacje o firmie

Ogólne informacje

Kiedy zaczynaliśmy nikt nawet nie przypuszczał, że Konkurs Piosenki „Wygraj sukces” stanie się jedną z najważniejszych imprez w Polsce. W 1996 roku Dyrektor Wojewódzkiego Domu Kultury – Jolanta Rosik-Rosińska wraz z Jarosławem Piątkowskim, właścicielem Agencji Reklamowej Pro-Media przystąpili do organizacji 1 Konkursu Piosenki „Wygraj Sukces”.

Organizatorzy chcieli zachęcić do śpiewania dzieci i młodzież z małych ośrodków wiejskich, dla których brak akompaniamentu i podkładu muzycznego był powodem do rzadkich występów. Dlatego też konkurs został poprzedzony wydaniem kasety magnetofonowej „Wygraj Sukces”, której pomysłodawcą był Jarosław Piątkowski. Na kasecie znalazło się osiem piosenek dostosowanych do różnych kategorii wiekowych, z których siedem było Jego kompozycjami. Jedna z nich była obowiązkową pozycją prezentacji, drugą dowolnie wybierali sobie wykonawcy. Odmienność tej kasety polegała na tym, że z jednej strony nagrano piosenki z przykładowym wykonaniem solisty a druga strona kasety zawierała jedynie podkład muzyczny. Warto dodać, iż wszystkie utwory zaprezentowane na kasecie były kompozycjami premierowymi i napisanymi przez twórców z naszego regionu. Kaseta została zrealizowana w tarnobrzeskiej Agencji Reklamowej Pro-Media.

cd: http://tdk.tarnobrzeg.pl/wp/historia-festiwalu-wygraj-sukces/

11 Listopada 8 Tarnobrzeg

Godziny otwarcia
Poniedziałek:
Wtorek:
Środa:
Czwartek:
Piątek:
Sobota:
Niedziela:
Parking
Firma posiada parking.
Telefon kontaktowy
Linki
Konta społecznościowe

Studio Pro-Media Opinie i oceny

Jak oceniasz tę firmę?

Czy jesteś właścicielem tej firmy? Jeśli tak, nie trać okazji na aktualizację profilu firmy, dodawanie produktów, ofert i wyższą pozycję w wyszukiwarkach.

Podobna strona dla Twojej firmy? Upewnij się, że każdy może znaleźć Ciebie i Twoją ofertę. Stwórz dedykowaną stronę firmową w platformie Yoys - to prostsze niż myślisz!
Dodaj swoją firmę